Alarmi i notifikacije

Alarmi i notifikacije unutar sustava za GPS praćenje vozila, upozoravati će Vas na svaki zadani poremećaj u sustavu.

Alarmi i notifikacije | Sloboda u kreiranju

Kod kupnje sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila bitno je procijeniti mogućnosti kojima sustav raspolaže. Alarmiranje ili podrška procesima bitna je sastavnica svakog sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila ili Fleet Management. Alarmiranje omogućuje dobivanje informacija u pravo vrijeme, a naš sustav omogućuje nebrojene mogućnosti logičkih pravila kod postavljanja alarma.

alarmi i notifikacije kreiranje preko sustava za gps praćenje vozila

Email, SMS ili skočne obavijesti

Zaprimite informacije na nekoliko različitih načina i u svakom slučaju budite pravovremeno obavješteni o bitnom događaju.

alarmi na email, sms, skočne obavjesti

Alarmi i notifikacije | želite li saznati više o mogućnostima alarmiranja ?

Bitni događaji u pravo vrijeme | Alarmi i notifikacije

Naš GPS satelitski sustav za praćenje i nadzor vozila je događajno orijentiran i omogućuje kreiranje alarma za poremećaje u sustavu koji mogu biti skup više zadanih logičkih pravila, što znači da pojedini alarm može uključivati podatke iz GPS-a, senzora, telemetrije, GIS-a.

Da bi identificirali poremećaje u sustavu nije potrebno da budete za aplikacijom, nego se svaki poremećaj koji ste definirali kao bitan arhivira ili Vam dolazi na Vaš e-mail.

Detaljno nadzirite svoje poslovne operacije

Svaki sustav unutar nekog industrijskog sektora ima veliki broj operacija. Operacije je potrebno kontrolirati i nadzirati kako bi postale optimalne i učinkovite. Alarmiranje na poremećaje u sustavu je baza pri snimanju postojećeg stanja i postavljanju novog rješenja.
Alarmiranje ili podrška procesima kod uporabe GPS sustava za satelitsko praćenje i nadzor omogućuje Vam da u svako vrijeme imate informaciju o događaju koji se dogodio (krađa goriva, vožnja izvan radnog vremena, vožnja izvan zadane lokacije i dr., dolazak na lokaciju i dr.).

Da bi identificirali poremećaje u sustavu nije potrebno da budete za aplikacijom, nego se svaki poremećaj koji ste definirali kao bitan arhivira ili Vam dolazi na Vaš e-mail.

Gdje su granice, što možete?

  • Možete kreirati alarme za niz događaja koji istodobno nastaju!
  • Možete udružiti više događaja u jedan!
  • Možete udružiti više vrsta događaja!
  • Možete organizirati svoj sustav unutar bilo kojeg sektora na savršen način!
  • Možete ostvariti velike uštede!
  • Možete imati pregled svih alarma u aplikaciji za GPS satelitsko praćenje vozila (grafički) ili u analitičkim izvješćima na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj razini.

Zatražite ponudu i neka alarmi i notifikacije rade za Vas !