Integracije

FMLC nudi širok spektar integracija za slanje i primanje podataka o voznim parkovima iz vanjskih sustava. FMLC je integriran s vodećim IT sustavima u transportnoj i logističkoj industriji. Također pružamo integracije s sustavima drugih tvrtki i sustavima naših partnera, uključujući posebne integracije  s računovodstvenim, skladišnim i ERP sustavima.

Tacho Cloud

 Je cjelovito rješenje za upravljanje procesom preuzimanja, obrade i analize podataka iz digitalnog tahografa. To je potpuno automatizirano rješenje koje pokriva cjelokupan proces, kad se podaci daljinski preuzmu s digitalnog tahografa, šalu se automatski na obradu, te se nakon obrade radi analiza. Tacho Cloud omogućuje na osnovu podataka iz tahografa podlogu za izračun plaća, izračun putni troškova i planiranje baždarenja tahografa.

integracije tacho cloud sustav za obradu i analizu podataka iz tahografa

TimoCom | integracije

TimoCom je najveća burza koja spaja ponudu i potražnju unutar transporta i logistike. Integracija omogućuje slanje podataka o položaju vozila u TimoCom sustav, na temelju poslanih informacija u TimoCom iz sustava za GPS praćenje vozila, možete jednostavno pretraživati i pronaći optimalne utovarno/istovarne naloge i rute unutar TimoCom sustava, na taj način zasigurno ćete maksimalno povećati učinkovitost svoje flote.

integracije burza prijevoza timo com

LKW Walter | integracije

LKW Walter je europska burza prijevoza, koja također spaja ponudu i potražnju transportnih usluga. Na LKW walter platformi možete ponuditi svoje usluge prijevoza tereta i ražiti vama zanimljive transportne naloga na Vama zanimljivim rutama. Integracija Šalje informaciju o položaju vozila u LKW Walter sustav.

integracije burza prijevoza lkw walter

Optac3 | integracije

FMLC podržava prijenos podataka iz digitalnog tahografa u vanjske sustave za analizu i obradu. Optac3 je rješenje za analizu i obradu podataka iz tahografa koje je razvila tvrtka Stoneridge.

sustav za obradu podataka iz tahografa optac 3

Fleetboard | integracije

Fleetboard integracija omogućuje slanje podataka u sustav za GPS praćenje vozila. Podaci koji se mogu dobiti iz Fleetboard platforme uključuju podatke o vozačima, koji vozače vozio u određenom vremenskom intervalu, podaci iz tahografa o režimima rada i odmora vozača.

integracija fleetboard

Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli s više informacija o integracijama.

GateHouse Logistics ghTrack | integracije

Je logistička platforma koja osigurava transparentnost i vidljivost svih sredstava, isporuka, naloga koji se događaju unutar opskrbnog lanca. Neke od vodećih svjetskih transportnih tvrtki koriste ovaj sustav, kao i trgovačka poduzeća, veleprodajna poduzeća, proizvođači. Ukoliko su Vaše usluge vezene za neku od tvrtki koja koristi gh track logistički sustav, ova integracija će Vam svakako predstavljati prednost pri sklapanju posla.

integracija gatehouse logistics

IdhaOnline | integracije

FMLC podržava prijenos podataka iz digitalnog tahografa u vanjske sustave za analizu i obradu. IdhaOnline je rješenje za analizu i obradu podataka iz tahografa koje je vrlo popularno u Danskoj.

integracija idha online

DHL FleetFence | integracije

FMLC je integriran s DHL-ovim sustavom FleetFence, koji je potreban za prijevoznike koji rade s DHL-om.

integracije dhl fleetfence

HU-GO

HU-GO je elektronički sustav naplate cestarine temeljen na udaljenosti koji je predstavljen u Mađarskoj. Plaćaju ga sva teretna vozila s najvećom dopuštenom bruto masom koja prelazi 3,5 tona na naplatnim dijelovima prometnica i glavnih cesta.

FMLC nudi rješenje za korištenje GPS jedinica kao HU-GO putnih jedinica, što omogućuje izbjegavanje novčanih kazni kod pogreške vozača.

Uobičajene pogreške uključuju:

  • Zaboravljanje na kupnju karata za naplatu cestarine
  • Kupnja pogrešne rute
  • Zaboravljanje izlaza na autocesti sa zakupljene rute i vožnja nezakupljenim dijelovima autoceste

Kazne za zloporabu sustava HU-GO  iznose oko 500 EUR po incidentu.

integracije mađarska cestarina

Moba

Moba je profesionalni sustav za evidenciju prikupljanja otpada. Moba je jedan od predvodnika tržišta u segmentu upravljanja otpadom i na mnogim novim vozilima za prikupljanje otpada MOBA sustav dolazi pred ugrađen.

Podaci prikupljeni u moba sustavu mogu se integracijom prenijeti u naš sustav gdje se može imati na jednom mjestu kompletno rješenje za upravljanje komunalnim voznim parkom uz mogućnost napredne optimizacije ruta koja uključuje podatke iz MOBA sustava.

integracija MOBA

Odoo

Odoo je ERP rješenje koje pokriva sve sektore upravljanja poduzećem, integracijom Odoo sustava i sustava za GPS praćenje i Fleet management dobiva se smislena cjelina u kojoj su povezani svi procesi, od skladišta, računovodstva, logistike, prodaje do nabave. Odoo unaprjeđuje poslovanje tvrtki uvodeći automatizaciju i optimizaciju procesa.

integracija odoo erp

Sixfold

Sixfold je europski pružatelj usluga softverskog rješenja za optimizacije u logistiki. Sixfold pomaže najvećim svjetskim tvrtkama, njihovom prijevoznicima i klijentima da dobiju točne procijene isporuka robe i da svi sudionici transportno-logističkog procesa mogu u stvarnom vremenu vidjeti gdje se pošiljka nalazi te u kojem je statusu.

Sixfold tehnologija integrira sustave upravljanja transportom, telematiku, kartografske podatke i prediktivnu analizu. Kada sve navedene tehnologije postavimo u kombinaciju s umjetnom inteligencijom, rezultati koje omogućuje platforma su revolucionarni.

FMLC je integriran s Sixfold platformom te ukoliko radite s tvrtkama koje koriste unutar svoje logistike Sixfold platformu, FMLC Vam omogućuje sve benefite integracije s Sixfold-om.

.

sixfold integracija

Project 44

Project 44 je napredna logistička platforma koja omogućuje praćenje i pregled pošiljaka po lokacijama i statusima.

Project 44 omogućuje pregled i optimizaciju logističkog  procesa za tvrtke, prijevoznike i klijente. Platforma je korištena od strane nekih od najvećih svjetskih tvrtki.

FMLC je integriran s Project 44 logističkom platformom te ukoliko poslujete s tvrtkama koje koriste Project 44 unutar svojih logističkih procesa, FMLC Vam omogućuje povezivanje.

 

.

project 44 integracija

Relago

Relago Putni nalozi je web aplikacija za brz, jednostavan i točan obračun putnih naloga. Aplikacija povlači podatke iz FMLC. sustava te ispravno obračunava sve dnevnice po hrvatskim propisima uz automatsko korištenje odgovarajućih tečajeva.

 

.

relago putni nalog integracija

TERMO KING

Thermo King omogućuje rješenja za hlađenje i grijanje unutar transportnog procesa. Integracija omogućuje našim klijentima da primaju podatke o iz uređaja Thermo King direktno u Fleet Management platformu. Podaci iz rashladnog uređaja Termo king mogu se upariti s podacima vozila ili mogu biti kao zaseban entitet unutar platforme za Fleet Management.

 

.

termoking integracija

E-TRACK

Integracija s e-track-om osigurava vam mogućnost automatske naplate cestarine na cestovnoj mreži koja se nalazi unutar sustava e-track. Omogućite svojim vozačima da izbjegnu kazne i uštede vrijeme na upravljanju plaćanjem cestarine.

 

.

e track integracija

Trans.eu

je teretna burza koja okuplja brodarske tvrtke, logističke operatere, otpremnike i prijevoznike. Integracijom se omogućuje slanje i razmjenu podataka između našeg Fleet Management sustava i Trans.eu teretne burze.

trans eu integracija

Dräger i Dignita

FMLC omogućuje integraciju s Dräger i Dignita uređajima koji služe za blokadu pokretanja motora ako je razina alkohola kod vozača veća od zakonski dopuštene ili do granice koju je odredila tvrtka. Ako je koncentracija alkohola u krvi vozača veća od dopuštene, pokretanje motora vozila neće biti moguće.

drager integracija

NIC-place integracija

NIC-place povezuje transportnu i logističku industriju. Integracijska rješenja omogućuju za cestovni, željeznički i pomorski transport sigurne logističke alate koji osiguravaju potpunu vidljivosti i nadzor nad opskrbnim lancem, u kombinaciji s izračunima ETA-e.

integracija MOBA

SENT-GEO

Ako prevozite robu na teritoriju Republike Poljske, od 01.10.2018, obvezni ste u vozilu imati uređaj koji Poljskim vlastima šalje Vašu geolokaciju. Korisnici sustava Mapon imaju na raspolaganju integraciju s SENT-GEO sustavom, te ne trebaju kupovati dodatni uređaj za slanje geolokacije, već se sve obavlja preko Mapon sustava. 

 

integracija MOBA

GEFCO 

GEFCO nudi međunarodni, multimodalni transport, špediciju i logistička rješenja koja obuhvaćaju cijeli lanac opskrbe. GEFCO nudi prilagođena rješenja u skladištu uključujući kompleksne usluge dodane vrijednosti. Integrirajte svoj Mapon.com sustav s GEFCOM. 

 

integracija MOBA

FRACHT

FRACHT je logističko rješenje koje omogućuje međunarodne usluge špedicije, burze transportne potražnje i dr. Iskoristite integraciju Mapon.com sustava s FRACHT sustavom. 

 

integracija MOBA

Koristite neki od navedenih softverskih sustava u Vašem poslovanju ? Integrirajte sustav za GPS praćenje i Fleet management i automatizirajte svoje poslovanje.