Bertschi AG tvrtka za prijevoz opasnih tvari i lider u intermodalnom transportu, poboljšava obuku vozača i prikaz lanca opskrbe koristeći rješenja platforme Mapon.com

Transportne i logističke tvrtke širom svijeta ulažu mnogo napora kako bi svoje flote učinile sigurnijima, učinkovitijima i bolje vidljivima u lancu opskrbe. Vidimo da sve više i više tvrtki za prijevoz opasnih tvari odlučuje koristiti rješenja upravljanja voznim parkom kako bi poboljšali sigurnost flote i unaprijedili interne operacije općenito. Evo kako je Mapon.com platforma za upravljanje voznim parkom pomogla tvrtki Bertschi AG – lideru na europskom tržištu u intermodalnom prijevozu opasnih tvari – da održi svoj moto “Snažan Stop riziku”.

Prijevoz opasnih tvari je industrija koja zahtijeva dodatnu sigurnost 

Bertschi AG se specijalizirao za logističke usluge u prijevozu i dostavi tekućina i suhih proizvoda u kemijskoj industriji. Danas su vodeća tvrtka na europskom tržištu u intermodalnom prijevozu kemikalija željeznicom, cestom i vodenim putevima, a zauzeli su i vodeću poziciju u globalnom transportu cisterni ISO i u logističkim uslugama s dodanom vrijednošću. Bertschi AG ima vozni park od 1100 kamiona koji isporučuju teret na stotine lokacija diljem Europe.

Bertschi AG prijevoz opasnih tvari

Kako kaže gospođa Paula Sanchez Sobrini, voditeljica projekta redizajna i digitalizacije procesa u tvrtki Bertschi AG za prijevoz opasnih tvari :

Vidljivost je uvijek ključni izazov kada je u pitanju pružanje pouzdanih logističkih usluga. Samo ako imate dovoljno točnih podataka o trenutnom stanju prijevoza, moći ćete učinkovito planirati, a samim tim i značajno poboljšati kvalitetu usluge.

Pogledajte ostala rješenja!

Ključna je prava usluga za upravljanje voznim parkom | prijevoz opasnih tvari

Presudnom potrebom za transparentnim podacima o svom voznom parku i alatom koji će pomoći kompaniji u radu na poboljšanju performansi vozača, Bertschi AG je odlučio potražiti uslugu upravljanja voznim parkom koja će zadovoljiti njihove potrebe i pružiti im potrebnu kvalitetu.

Bertschi AG prevozi opasne tvari

Pilot projekt je započet u  Finskoj podružnici | prijevoz opasnih tvari

Bertschi AG ima podružnice u 38 zemalja, a Bertschi Finska je ta koja je sustav Mapon.com predstavila središnjici sa sjedištem u Švicarskoj. Podružnica je testirala naša rješenja gotovo godinu dana, a nakon toga tvrtka je odlučila nastaviti testiranje još jednu godinu – ovaj put je Maponov tim također sudjelovao u razvoju nekih značajki posebno za potrebe tvrtke Bertschi AG.

Zastava Republike Finske

Kako Paula Sanchez Sobrini iz tvrtke Bertschi AG za prijevoz opasnih tvari objašnjava :

 

Nakon testiranja platforme u trajanju godine dana, shvatili smo potencijal sustava Mapon.com i odlučili nastaviti razdoblje testiranja. Kvaliteta usluge, kao i lagana i jasna suradnja s tvrtkom, bili su presudni u odluci da se svi Bertschi AG kamioni opreme Mapon.com sustavom i opremom.

Korak ka optimizaciji poslovanja i pružanju individualne obuke vozača | prijevoz opasnih tvari

Bertschi AG koristi mnoga rješenja koja omogućuje sustav Mapon.com – od GPS praćenja do ponašanja vozača,

koja je jedna od najkorisnijih značajki za tvrtku prenosi nam Paula Sanchez Sobrini:

skladištenje i prijevoz opasnih tvari

Koja je jedna od najkorisnijih značajki za tvrtku za prijevoz opasnih tvari prenosi nam Paula Sanchez Sobrini:

“Korištenjem Mapon.com sustava možemo optimizirati otpremu narudžbi naših klijenata i stoga nudimo točna i pouzdana vremena dolaska, kaže jedan od predstavnika Bertschi AG. Još jedan izazov s kojim se možemo suočiti koristeći  Maponova rješenja je poboljšanje sigurnosti na u cestovnom prometu.
Zahvaljujući parametrima ponašanja vozača, našu obuku utemeljenu na sigurnosti (BBS) možemo usmjeriti posebno prema potrebama svakog vozača. Ponudom personalizirane obuke koja je usmjerena na njihova glavna područja poboljšanja (poput sigurnei učinkovite vožnje), možemo osigurati da se broj prometnih nesreća svede na minimum“

Jednostavna platforma i kvalitetna korisnička usluga 

Govoreći o suradnji, Paula Sanchez Sobrini ističe jednostavnost i  upotrebljivost Mapon.com platforme uz kvalitetu korisničke podrške:

“Brzi odgovori na probleme, kao i spremnost da se pomogne tvrtki Bertschi AG-u postizanju ciljeva, nesumnjivo je najvrjedniji aspekt čitave usluge. Ne samo da je Mapon platforma prilagođena korisnicima, već ljudi koji stoje iza nje upotpunjuju ukupni dojam. Sustav je profesionalan, pouzdan i otvoren za nove ideje i projekte “, kaže ona.

FMLC nudi rješenja za upravljanje voznim parkom i praćenje imovine za sve poslovne potrebe. Ako želite znati što naš tim može učiniti za vašu tvrtku, kontaktirajte nas!