Carsharing / Rezervacije vozila

Carsharing je posebno skrojeno rješenje koje omogućuje raspodjelu vozila unutar tvrtke te praćenje kilometraže i lokacija vozila. Carsharing je učinkovito rješenje korištenjem kojeg se uvode jasne procedure pri korištenjima vozila a izbjegavaju se situacije prekoračenja kilometara i plaćanja dodatnih penala jer sva vozila biti će raspoređena za optimalno korištenje.

Uštedite vrijeme i dragocjene resurse koristeći carsharing

Pratite koje vozilo je zauzeto i koje vozilo je rezervirano. Korištenje vozila se preporučuje prema kilometraži koju ste odredili ili koja je determinirana zakupljenim kilometrima (leasing, Rent a Car i sl.)
Pratite trenutne lokacije svih vozila.
Upravljajte svojom flotom prema načelu optimalnog korištenja vozila

carsharing donosi uštede vremena

Jednostavan Fleet Management

Koristite podatke o prijeđenom putu vozila kako bi odredili da li su vozila previše ili premalo korištena
Jednostavno pogledajte da li je pojedino vozilo korišteno više od drugih
Podignite ili smanjite broj vozila na temelju podataka o korištenju
Uštedite od stotina do tisuća kuna po vozilu, na temelju optimalnog korištenja i na temelju optimalne veličine flote.

Potrebno Vam je kvalitetno rješenje za Carsharing?

Rezervirajte vozila preko mobilne aplikacije | carsharing

Imajte informacije o stanju rezervacija vozila u pokretu preko naše mobilne aplikacije. Unutar mobilne aplikacije dobivate potpune iste značajke kao mi u web aplikaciji. Jednostavno uvijek budite informirani koja su vozila u stanju korištenja, koja su rezervirana a koja su slobodna za korištenje.

Rezervacije vozila preko mobilnih i desktop platforma

Jednostavno rezervirajte vozilo preko mobilne aplikacije.

Kalendar rezervacija vozila

Pratite rezervacije u kalendarskom pogledu, imajte jasan pregled svih postojećih i budućih korištenja vozila u floti. Boje statusa vozila jasno Vam predočavaju jasan vizualni pregled nad stanjem korištenja vozila u floti.

Pametno rješenje

Sustav će predložiti određeno vozilo. Prosječna dnevna kilometraža pokazat će koji je trenutni limit kilometara za odabrano vozilo. Primjer: Ako razdoblje rezervacije istječe nakon 200 dana i preostala dopuštena kilometraža je 15000 km, tada preostala dopuštena dnevna kilometraža iznosi 75 km/dan. (15000/200=75 km/dan). To će pomoći kod racionalne uporabe vozila tijekom razdoblja najma. Ako nije postavljen limit prijeđene udaljenosti i vremenskog razdoblja najma, sustav će prikazati prazna polja.

pametan način za carsharing

Zatražite ponudu već danas!