Digitalizacija dokumenata – digitalni obrasci

Optimizirajte rad s tijekom bez papira stvaranjem digitalnih obrazaca koje zaposlenici mogu ispuniti u bilo koje vrijeme i bilo gdje sa svojih mobilnih uređaja.

 

Preselite svoje dokumente s papira u digitalni format

Iskoristite priliku digitalizirati sve papirnate obrasce koje vaši zaposlenici svakodnevno koriste. Izradite prilagođene obrasce koji su specifični za vaše poslovanje dodavanjem i uređivanjem predložaka obrazaca koji zahtijevaju samo najbitnije informacije. Digitalno potpisujte dokumente na terenu!

digitalizacija dokumenata
ispunite digitalne obrasce na mobilnom telefonu

Ispunite digitalne obrasce bilo gdje, bilo kada

Digitalizacija dokumenata će omogućiti da Vaš tim može pristupiti i ispuniti bilo koji obrazac u pokretu pomoću mobilne aplikacije Mapon GO 2021. Svi obrasci koje kreiraju vaši menadžeri bit će dostupni unutar aplikacije te će omogućujući vašim zaposlenicima da im pristupe pritiskom na gumb!

Digitalizacija dokumenata osigurat će Vam Bolji i organiziraniji radni tijek

Zaboravite svakodnevno dijeljenje i prikupljanje obrazaca, rješavanje nestalih i zaostatke u obradi. Uštedite vrijeme tako što ćete dobiti non-stop pristup svim potrebnim obrascima – ispunite, pošaljite, potpišite i obradite čim budu gotovi!

Uštedite digitalizacijom dokumenata

Digitalizacija dokumenata je funkcionalnost koja će znatno ubrzati Vaše poslovne procese

Brzi pristup dokumentima za cijeli tim

Obrasci se često koriste za izradu računa za izvršene usluge, jer mogu odražavati utrošeni materijal, utrošeno vrijeme i druge nastale troškove. Budući da se digitalni obrasci odmah učitavaju na platformu, knjigovođe im mogu pristupiti i koristiti ih za pokretanje procesa naplate, čime se vaše poslovanje čini lakšim a poslovni proces znatno točnijim!

Arhiva digitalnih dokumenata

Digitalizacija dokumenata radi za svakoga

Digitalni obrasci su korisni za mnoge tvrtke u različitim područjima – od logistike i građevinarstva do transporta, održavanja i još mnogo toga. 

Digitalizirajte bilo koji dokument

Dodatne pogodnosti s digitalnim obrascima

  • Digitalizacija dokumenata će Vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva održivosti smanjenjem potrebe kupovine, obrade i skladištenja papirnatih obrazaca
  • Papirnati obrasci se često mogu izgubiti ili zagubiti, dok će digitalni uvijek biti dostupni na vašem poslužitelju
  • U digitalnoj pohranii uvijek će biti više nego dovoljno prostora za sve vaše obrasce
  • Digitalni obrasci, kao i papirnati obrasci, omogućiti će prostor za potpis dokumenta, kaom i mogućnost potpisa na terenu
  • Ako vam ikada zatreba fizička kopija obrasca, samo je ispišite!
Uštedite digitalizacijom dokumenata

Primjeri digitalizacije dokumenata

Obrasci za isporuku mogu se koristiti u različitim sektorima i razinama opskrbnog lanca. Predložak kreirate unutar platforme Mapon i vaši ga zaposlenici mogu ispuniti u pokretu pomoću mobilne aplikacije Mapon GO 2021. Samo dodajte potrebne podatke i potpise i pošaljite potvrdu čim bude gotova.

Obrasci za evidenciju troškova izvrstan su alat za pojednostavljenje informacija o isporučenim proizvodima, korištenim materijalima ili obavljenim poslovima . Tako vaš poslovni tim može brže fakturirati klijente i puno brže završiti otvorene poslove.

Informacije koje vaši vozači mogu pružiti o svom svakodnevnom putovanju – početak i kraj smjene, prijeđena udaljenost i stajališta, čak i događaji punjenja goriva – mogu pomoći u održavanju pregleda poslovanja flote vozila. Digitalni obrasci učinit će podnošenje informacija manje opterećujućim za vaše vozače i puno lakšim za obradu Vama!

U malo vjerojatnom slučaju da vaš vozač doživi nesreću, uvijek će mu biti pri ruci digitalni obrazac za izvješćivanje o situaciji, potencijalnoj šteti i je li vozilo sigurno za daljnji nastavak putovanja.

Obrazac se također može koristiti kao kontrolni popis. Ako ste proizvođač, montažer, tvrtka za dostavu ili radite u maloprodaji, možete koristiti digitalni popis inventara koji će vam pomoći da se uvjerite da su sve stavke evidentirane.

Neka se digitalizacija dokumenata u Vašoj tvrtci ostvari već danas!