Garmin komunikacija i navigacija

Garmin komunikacija i navigacija podrazumijeva korištenje specijalnih Garmin uređaja koji su prilagođeni radu u teškim eksploatacijskim uvjetima te su postojani i pouzdani.

Mogućnosti | Garmin komunikacija i navigacija

Moguće je:

  • komunicirati na relaciji vozač – centar i na relaciji vozač – vozač,
  • slati lokacije s opisom zadatka vozačima s automatskom navigacijom do zadane lokacije,
  • slati kompletne rute s automatskom navigacijom.
komunikacija i navigacija

Navigacija

Kod navigacijskih uređaja moguće je, ovisno o tipu navigacijskog uređaja koristiti kamionsku navigaciju ili auto navigaciju.

Statusi tekstualnih poruka u sustavu za GPS praćenje vozila | Garmin komunikacija i navigacija

Prilikom razmjene tekstualne komunikacije, imajte uvid u svaki od statusa, da li je poruka isporučena vozaču, da li nije isporučena vozači i da li je vozač pročitao tekstualnu poruku ?

slanje poruka, lokacija ili ruta

Obavjesti o stanju u prometu

Navigacijski uređaj obavještavati će Vas o stanjima u prometu, prometnim nesrećama na ruti, radovima na ruti i dr. navigacijski uređaj također Vam može poslužiti za provjeru ograničenja brzine na trenutnom odsječku prometnice. Također navigacijski uređaj upozoriti će Vas na policijske kamere i radare na ruti ispred Vas.

obavijesti o stanjima u prometu

Potrebno Vam je više informacija o Garmin komunikaciji i navigaciji?

Zašto Garmin navigacija ? | Garmin komunikacija i navigacija

Garmin navigacijski uređaji su prvenstveno postojani te su dizajnirani za rad u uvjetima eksploatacije koji djeluju u logističkim industrijama. Odlikuju se dugih vijekom trajanja i malim operativnim troškovima iz razloga što ne iziskuju dodatni izvor podatkovnog prometa.

Garmin navigacija povezana s sustavom za GPS praćenje vozila i Fleet Management proširuje Vam mogućnosti klasične navigacije u vidu dodatnih mogućnosti slanja tekstualnih poruka, slanja lokacija iz sustava za GPS praćenje vozila direktno vozaču na Garmin navigacijski uređaj s funkcionalnošću pokretanja automatske navigacije i vođenja vozača do destinacije po načeli najkraćeg vremena ili najkraće udaljenosti pri tom poštivajući sve specifičnosti vozila i ograničenja na cestovnoj mreži.

Garmin kamionska navigacija i komunikacija

Handsfree | Garmin komunikacija i navigacija

Dodatna funkcionalnost Garmin navigacijskog uređaja u vozilu je što se isti može upotrebljavati kao modul za bežičnu glasovnu komunikaciju preko Bluetooth bežične veze s mobilnim telefonom.

Garmin bluetooth handsfree

Započnite koristiti Garmin komunikaciju i navigaciju i unaprijedite svoje poslovne procese