Nadzor vozila s podacima u realnom vremenu

Nadzor vozila s podacima u realnom vremenu, brzinama, lokacijama, podacima iz senzora i telemetrije. Pratite GPS lokacije vozila, povijest kretanja, gorivo, radno vrijeme i dr.

Nadzor vozila u realnom vremenu

Nadzirite lokacije vozila u realnom vremenu i donosite prave odluke u pravo vrijeme uz pomoć vrlo točnog sustava GPS praćenja vozila. Povećajte učinkovitost svoje flote vozila i poslovnih operacija.

nadzor vozila preko GPS-a u realnom vremenu

Bitna je pravodobna i kvalitetna informacija iz sustava za nadzor vozila

Da bi uopće mogli detektirati neke događaje u unutar Vaših flota vozila, potrebno Vam je dobiti brzu informaciju u realnom vremenu. Svaki događaj koji zahtijeva žurnost u donošenju odluke, započinje u pravilu i žurnom informacijom u realnom vremenu. Primjerice neki od događaja unutar flote gdje znatno dolazi do izražaja brzina informacije a time i sama kvaliteta sustava za GPS nadzor vozila su:

 • krađa vozila,
 • nadzor i praćenje temperature,
 • prekoračenje brzine,
 • eko vožnja,
 • geozone,
 • digitalni senzori,
 • panic alarm,
 • tahograf,
 • prometna nesreća,
 • optimizacija ruta,
 • krađa goriva i dr.
podaci iz GPS-a u oblaku na karti

Trenutna ruta kretanja vozila i podatak o brzini vozila iz sustava za nadzor vozila

Jednostavno u svakom  trenutku na mobilnom ili web sučelju imajte uvid u trenutnu rutu i brzinu vozila. Osigurajte sigurno i planirano izvršenje poslovnih procesa pomoću sustava za GPS praćenje vozila.

GPS nadzor vozila s povijesti ruta

Podaci o kretanju Vaših vozila ispred Vas

Razumijevanje trenutnih vremena vožnje, vremena stajanja vozila, vremena stajanja u praznom hodu, prijeđene udaljenosti, vremenskih perioda odmora i predikcija podataka iz tahografa pomoći će Vam da donosite točnije poslovne odluke. Navedeni podaci biti će vam savršeni dodatak koji će se perfektno uklopiti u Vaš proces planiranja ruta i radnih zadataka.

Pregled svih vozila na karti pomoću GPS-a

Trebate li najbolje rješenje za nadzor vozila ?

Upravljanje potrošnjom goriva kao najbolji asistent za planiranje

Praćenje potrošnje goriva, praćenje točenja goriva pomoći će Vam u planiranju potrošnje goriva kao i troškova uopće. Pomoću podataka iz sustava moći čete jednostavno analizirati protekle i buduće poslovne odluke. Podaci o potrošnji goriva također će Vam pomoći da u realnom vremenu bolje planirate rute i radne naloge.

Grafički pregled goriva preko gps-a

Praćenje temperature u hladnom lancu

Pratite temperaturu tijekom prijevoza pomoću temperaturnih senzora ili pomoću podataka iz Carrier i Termoking rashladnih uređaja. Točnost u praćenju temperature daje Vam veliku osnovu za dobro planiranje prijevoza, troškova i za dokaz kvalitete Vaše prijevozne usluge. U realnom vremenu prepoznajte sve pogreške koje su vezane uz temperaturu pri prijevozu te otklonite rizike potencijalnog gubitka u Vašem poslovanju. Nudimo savršeno rješenje za praćenje i prijenos podataka iz Carrier i Termoking rashladnih uređaja i njihovo prikazivanje u sustavu za GPS nadzor vozila.

nadzor temperature preko gps-a

Brza odluka u pravo vrijeme

Praćenje potrošnje goriva, praćenje točenja goriva pomoći će Vam u planiranju potrošnje goriva kao i troškova uopće. Pomoću podataka iz sustava moći čete jednostavno analizirati protekle i buduće poslovne odluke. Podaci o potrošnji goriva također će Vam pomoći da u realnom vremenu bolje planirate rute i radne naloge.

Nadziranje statusa svih GPS uređaja

Možete brzo i pravovremeno ustanoviti da li uređaj za praćenje vozila radi prikladno unutar korisničkog sučelja sustava, da li je uređaj izgubio GPS ili GSM signal ili napajanje.

nadzor vozila s statusima

Zatražite ponudu za nadzor vozila !