Održavanje voznog parka

Alat za učinkovito održavanje voznog parka.

Snažno i brzo | održavanje voznog parka

Snažno rješenje koje je izrađeno za upravljanje svim Vašim zadacima vezanim za održavanje voznog parka. Brzo pristupite svim informacijama o vašem voznom parku i nadolazećim datumima servisa, također pratite troškove popravka te istekle dokumente i licencije vezane za Vaš vozni park i Vaše vozače. Potpuno automatizirajte procese održavanja unutar Vašeg voznog parka.

održavanje voznog parka GPS sustav za praćenje vozila

Jednostavno nadgledajte sve bitne informacije vezane za održavanje Vaše flote | održavanje voznog parka

Pregled ključnih parametara Vaše flote vozila omogućiti će Vam brzo skeniranje i uvid svih bitnih informacija za brzo donošenje odluka. Prikaz informacija o nadolazećim ili već isteklim servisnim terminima, dokumentima ili licencijama, prijeđenim kilometrima, potrošnji goriva, troškovima popravka i drugim bitnim informacijama koje su prikazane na jednostavnoj kontrolnoj ploči.

nadolazeći servisi

Da li je Vaša flote učinkovita ?

Pratite učinkovitost Vaše flote koristeći automatsko i transparentno rješenje. Rješenje za praćenje učinkovitosti flote pomoći će Vam u razumijevanju da li imate premalo, previše ili dovoljno voznih jedinica za Vaše poslovno-logističke operacije

Želite vidjeti kako sustav za održavanje voznog parka radi u realnom vremenu?

Ne zaboravite bitne zadatke vezane za održavanje Vaše flote

Uključite automatske podsjetnike koji će Vas upozoriti o svakom nadolazećem zadatku, kao i o zadacima čije vrijeme je isteklo.

Kreiranjem prilagođenih podsjetnika za zadatke održavanja ili isteka dokumentacije, pomoći će Vam da maksimalno povečate učinkovitost održavanja flote vozila. Više nećete trebati pregledavati sva vozila šetajući uokolo.

Postavite podsjetnike za bilo koji zadatak i odaberite vremenske okidače kada ćete dobiti podsjetnik:

  • Po prijeđenoj udaljenosti,
  • Prema satima rada motora,
  • Danima od zadnjeg servisa ili popravka.
održavanje voznog parka - obavijesti

Pratite sve troškove popravka

Rješenje za održavanje voznog parka omogući tiče Vam da upravljate svim troškovima popravka vozila u floti i imate pregled troškova voznog parka unutar jedne kontrolne ploče. Lako i brzo dodajte troškove popravka s prilozima u vidu bilješka i računa. Takav način vođenja troškova flote dati će Vam vrijedne podatke za buduće analize, upravljanje flotom i dimenzioniranje budućih usluga prijevoza. Također uz vrijedne podatke troškovima Vaše flote vozila u budućnosti ćete lakše izračunavati rentabilnost vaših vozila i donositi bolje investicijske odluke.

pregled održavanja voznog parka

Nikada više ne zaboravite na bitne licencije ili dokumente

Modul za održavanje voznog parka ima posebnu sekciju za upravljanje svim licencijama i dokumentima koji su bitni za Vaše poslovne aktivnosti. Pruža Vam mogućnost učinkovitog pregleda i vođenje bitnih dokumenata i licencija te automatska upozorenja za istek.

Riješite se opasnih i potencijalno skupih situacija gdje ste poslali svije vozilo na put s isteklim dokumentima ili licencijama.

Koristi od pametnih integracija | održavanje voznog parka

Neka tehnologija 21 stoljeća počinje raditi za Vas a Vi uštedite svije dragocjeno vrijeme za bitne operacije koje su vezane za Vaš temeljni posao. Osvježite informacije o svojim vozilima  dopustite da naš pametni sustav za GPS praćenje vozila donosi sve bitne informacije o dokumentima i licencijama automatski u sustav. Naš sustav za GPS praćenje vozila automatski će voditi evidencije za istek dokumenata i licencija vezanih uz tahograf, kao šta su memorijske kartice tvrtke, memorijske kartice vozača i termini baždarenja tahografa. To će Vam uštedjeti mnogo vrijednih radnih sati, koje možete investirati u neko drugo područje Vašeg posla.

integracije fmlc

Neka sustav za GPS praćenje vozila i Fleet management radi za Vas!