Podrška i edukacija

Podrška i edukacija omogućuju  pružanje najboljeg korisničkog iskustva kod korištenja sustava za GPS praćenje vozila i Fleet Management, pomažemo Vam kod početnog uvođenja sustava, te Vam osiguravamo edukaciju i korisničku podršku kroz kontaktni centar i razgranatu servisnu mrežu unutar Hrvatske i zemalja Europske Unije.

Uvođenje sustava | podrška i edukacija

Početno pravilno postavljanje sustava predstavlja osnovu za kvalitetno korištenje sustava za GPS praćenje vozila u smislu očekivanih rezultata. Nastojimo shvatiti Vaše poslovne procese te Vam na temelju njih dimenzionirati i postaviti najbolje moguće rješenje koje će Vam riješiti konkretne probleme te rezultirati planiranim uštedama i poboljšanjem ukupnih poslovnih procesa unutar Vaše tvrtke.

podrška i edukacija - veliki spektar

Edukacija | podrška i edukacija

Nakon postavljanja sustava dolazi komponenta korištenja sustava, tu Vam pomažemo s edukacijom Vaših djelatnika, koji će koristiti sustav. Edukacija se može održati individualno, online, ili u smislu grupnih radionica.

podrška i edukacija - edukacija iz fleet management-a

Mi radimo sa svojim klijentima | podrška i edukacija

Korištenje sustava za GPS praćenje vozila zahtijeva pomoć u trenucima korištenja u tu svrhu dostupna Vam je naša korisnička podrška, koju možete kontaktirati ukoliko Vam zatreba.

Kontaktirajte korisničku podršku!

Korisničku podršku možete kontaktirati svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00 do 16:00 h.

Telefon

  • +385 1 8000 993

Email

  • su*****@fm**.hr

Nadogradnje

Konstantno razvijamo nove tehnologije kao i nova rješenja u postojećim tehnologijama, te radimo s našim klijentima kako bismo im osigurali da uvijek koriste najnoviju tehnologiju iz softverskih i hardverskih rješenja u području GPS satelitskog praćenja vozila i Fleet Managementa.

konstantne nadogradnje sustava za gps praćenje vozila

Ostvarite najbolje rezultate zajedno s nama

Kvalitetnim sustavom za GPS satelitsko praćenje i nadzor te Fleet Mangementom i vrhunskom podrškom ostvarite postavljene ciljeve i postignite maksimalne rezultate u smislu optimizacije Vašeg poslovanja.

Vlastiti konzultant namijenjen samo Vama | podrška i edukacija

Za sva pitanja i pružanje najboljeg korisničkog iskustva dodijeljen Vam je vlastiti konzultant koji će Vam pomoći da sve probleme rješavate brzo i efikasno.

podrška i edukacija - razvoj novih tehnologija

Zauvijek zajedno | podrška i edukacija

Naša poslovna suradnja ne završava ugradnjom i postavljanjem sustava za GPS praćenje vozila, ona se nastavlja dijeljenjem našeg znanja i edukacijom naših klijenata iz korištenja svih ugovorenih funkcionalnosti softvera. Na taj način sigurni smo da ćemo polučiti najbolje rezultate i da će Vaš posao rasti.

Kontaktirajte podršku FMLC-a