Praćenje brodova

Nautica paket za praćenje brodova sadrži hardver koji je namijenjen radu u ekstremnim uvjetima i softverska rješenja koja pružaju primijenjene informacije koje su potrebne kod praćenja plovila.

Za privatne osobe i za tvrtke

Nautica paket za praćenje plovila namijenjen je za privatne osobe i za tvrtke. Rješenja iz Nautica paketa odgovaraju za praćenje privatnih plovila i velikih flota brodova.

sustav za praćenje brodova za privatne osobe i tvrtke

Za male i za velike brodove

Rješenja iz Nautica paketa možete koristiti za GPS praćenje malih i velikih plovila. Brodova koji imaju vlastito napajanje i brodova koji nemaju vlastito napajanje.

sustav za praćenje brodova za velike i male brodove

Pratite poziciju broda i u svakom trenutku pogledajte povijest kretanja broda

Preko mobilne aplikacije ili preko web sučelja stolnog računala u svakom trenutku možete imati uvid u točnu lokaciju broda. Budući da sustav za GPS praćenje plovila bilježi povijest kretanja, možete vrlo lako pogledati gdje se kretao vaš brod od trenutka početka korištenja sustava za praćenje plovila.

praćenje brodova na računalu i na mobitelu

Daljinski onemogućite pokretanje motora na brodu

U bilo kojem trenutku preko mobilnog uređaja onemogućite pokretanje motora Vašeg broda ili automatski zadajte pravilo ako se dogodi kritičan alarm da se automatski onemogući pokretanje motora broda.

Vrlo rado ćemo vam pomoći oko odabira najboljeg rješenja za praćenje brodova!

Pratite stanje baterije na brodu, kaljužne pumpe, stanje vode i dr. | praćenje brodova

Pomoću dodatnih senzora pratite stanja bitnih podsustava na brodu. Ne dopustite da Vam se baterije isprazne, u trenutku nevremena, pratite stanje kaljužne pumpe i zaprimite alarm na email ili sms ako se kaljužna pumpa upali.

praćenje plovila i grafički prikaz senzora

Neovlašteno korištenje broda | praćenje brodova

Zaprimite alarm u slučaju neovlaštenog korištenja broda ili moguće krađe broda.

Pratite kretanje broda i poduzmite automatske akcije

Definirajte zone kretanja broda gdje se brod može kretati i gdje se ne smije kretati. Zone nacrtajte na karti i kod svakog neovlaštenog ulaza ili izlaza iz zone biti ćete odmah obavješteni.

praćenje geozona plovidbe

Mala investicija za veliku sigurnost Vašeg plovila

Ulaganje u sustav za GPS praćenje brodova je minorna investicija u odnosu na moguće rizike koje možete spriječiti korištenjem sustava za GPS praćenje plovila.

povećanje sigurnosti plovidbe

Informacije na Vašem dlanu

Pomoću mobilnih aplikacija koje su dostupne za ANDROID i iOS mobilne platforme, jednostavno u svakom trenutku pristupajte informacijama.

Nabavite vrhunski sustav za praćenje brodova!