Putni nalog

U poslovnom svijetu vrijeme je novac, svaki poslovni proces koji je moguće ubrzati donosi izravnu uštedu Vašeg novca i vremena. Automatski putni nalog vam omogućuje upravo to!

Automatizacija | putni nalog

Automatizacijom procesa izrade putnih naloga pomoću korištenja podataka iz GPS sustava za praćenje vozila može se znatno doprinijeti točnosti izrade putnih naloga s manje uloženog radnog vremena, što u konačnici dovodi do znatne uštede radnog vremena koje je potrebno za izradu putnih naloga na konvencionalan način kao i za obračun dnevnica i troškova.

putni naloga za sve vrste vozila

Kako radi ‘putni nalog’?

Putni nalog automatski koristi podatke iz sustava za GPS praćenje vozila koji su bitni za obračun putnog naloga. Pomoću GPS podataka može se odrediti točno vrijeme početka i točno vrijeme kraja puta te ukupno vrijeme provedeno na putu. Sustav će prema zadanim kriterijima početka i kraja puta automatski izvršiti obračun prijeđenih kilometara na putu i automatski obračunati iznose dnevnica za svaku državu putovanja, prema provedenom vremenu.

Podatak o stanju apsolutnog stanja odometra na vozilu također će znatno pojednostavniti izradu putnog naloga.

Digitalizirajte svoje poslovne procese već danas uz automatski putni nalog!

Putni nalog i troškovi

Detaljno o pratite svaki trošak koji je napravljen po izdanom putnom nalogu, to će Vam omogućiti kvalitetnu polovnu analitiku troškova te raspodjelu troškova po svakom obračunatom putnom nalogu.

automatski obračun dnevnica i troškova

Dnevnice

Automatiziranjem obračuna dnevnica može se u dva klika izvršiti obračun realnih dnevnica za Hrvatsku ili inozemstvo iz razloga što sustav poznaje granice te vrijeme i kilometre po svakoj zemlji prijeđenog puta.

obračun dnevnica po zemljama puta

Prijava vozača

Ako ugovorena razina sustava za GPS praćenje vozila sadrži funkcionalnost automatske prijave vozača pomoću Ibutton logera ili Rfid kartica, postiže se potpuna automatizacija individualnog kreiranja putnih naloga za svakoga vozača u Vašoj tvrtki.

automatska prijava vozača i putni nalog

Zašto odabrati putni nalog ?

  • točan obračun dnevnica po državama,
  • vođenje evidencije loko vožnje,
  • bogate mogućnosti pri radu,
  • automatizacija poslovnih procesa.

„Sve u jednom“ rješenje gdje koristite sve prednosti podataka iz GPS sustava za praćenje vozila.

Ubrzajte svoje poslovne procese i uštedite na vremenu!