Učinkovito Upravljanje Radnim Vremenom

Kontrola radnog vremena može biti izazovna. Kada je riječ o upravljanju timom koji uključuje uredske i terenske zaposlenike koji rade danju, noću, radnim danima i praznicima, izazovi postaju još veći. Uvođenjem jednostavnog alata za praćenje radnog vremena možete znatno unaprijediti interne poslovne procese, bez obzira na područje rada ili zadatke vašeg tima.

U tu svrhu razvili smo posebnu aplikaciju koja integrira web sučelje, mobilne aplikacije i GPS tehnologiju za automatizaciju praćenja i obračuna radnog vremena zaposlenika.

Kontrola Radnog Vremena 24/7

Postavke radnog vremena možete prilagoditi tako da odgovaraju svakom članu tima. To možete učiniti po grupama ili individualno, pokrivajući jutarnje, popodnevne, pa čak i noćne smjene. Tako ćete uvijek imati točan pregled opterećenja zaposlenika.

kontrola radnog vremena 24/7
Upravljanje kontrolom radnog vremena

Upravljanje Opterećenjem Zaposlenika

Budite informirani o dnevnom, tjednom i mjesečnom opterećenju svakog zaposlenika. To će vam omogućiti ravnomjernu raspodjelu poslova i spriječiti preopterećenost ili nedovoljno plaćanje zaposlenika.

Kontaktirajte nas za više informacija o rješenju za kontrolu radnog vremena!

Povećanje poslovne učinkovitosti pomoću kontrole radnog vremena

Omogućite brz i siguran kanal za radnu komunikaciju unutar vašeg tima. Koristite detaljna izvješća za olakšavanje izračuna plaća po mjesecu, poslu ili bilo kojoj drugoj prilagođenoj varijaciji, kao i za olakšavanje naplate referencirajući točno vrijeme provedeno u obavljanju određene usluge.

Povečanje učinkovitosti zaposlenika

Dvostruki pristup za kontrolu radnog vremena

Rješenje za kontrolu radnog vremena kombinira korištenje web-bazirane platforme za menadžere i uredske radnike te Mapon GO aplikacije za mobilne radnike koji su stalno u pokretu.

Web aplikacija

  • Nadgledajte sve zaposlenike i njihovu dnevnu produktivnost.
  • Pregledajte detaljne izvještaje o dnevnim aktivnostima (početak i kraj rada, lokacija, posjećeni klijenti, itd.).
  • Obradite sve podnesene digitalne obrasce tijekom dana.
  • Generirajte sažetke izvještaja za jednostavno i točno izračunavanje plaća i naplatu.
  • Primijenite prilagođene postavke kako biste zadovoljili poslovne potrebe.
web aplikacija za kontrolu radnog vremena

Mobilna aplikacija

  • Olakšajte svoje radno opterećenje korištenjem jednog, višenamjenskog alata za vođenje svih dnevnih aktivnosti.
  • Bilježite svoje radno vrijeme, status rada, lokaciju radnog mjesta, posjećene klijente i obavljene usluge.
  • Dodajte sve potrebne komentare tijekom rada.
  • Šaljite poruke za trenutnu komunikaciju s uredom.
  • Koristite digitalne obrasce za evidentiranje obavljenih poslova i trenutno ih šaljite uredu.
mobilna aplikacija za kontrolu radnog vremena

Ne čekajte! Kontaktirajte nas i unaprijedite svoj posao danas!

Kontrola radnog vremena prilagodljiva za sve djelatnosti

Aplikacija za upravljanje radnim vremenom je samostalno rješenje za upravljanje mobilnom radnom snagom koje može koristiti mnogim tvrtkama u različitim područjima – od logistike i graditeljstva do održavanja transporta i više. Evo nekoliko primjera kako može biti korisno.

Ako niste mala tvrtka, vjerojatno imate više od jedne ekipe koja radi na nekoliko različitih lokacija istovremeno. Mapon GO omogućuje svakom radniku na terenu da se prijavi i odjavi, zabilježi pauze za ručak i sve probleme tijekom rada.

 

Skladišni radnici mogu u potpunosti iskoristiti Mapon GO aplikaciju jer uključuje registraciju radnog vremena kao i digitalne obrasce, čineći je višenamjenskim alatom jednostavnim za korištenje koji je dostupan svakom zaposleniku u bilo koje vrijeme putem njihovih pametnih telefona.

 

I dugolinijski transport i kućne dostave zahtijevaju puno radne snage. U većini slučajeva imaju različite smjene i ne rade od 9 do 17 sati. Rješenje će točno pratiti radno vrijeme svih zaposlenika.

Ako redovito radite s više slobodnjaka, Aplikacija za upravljanje radnim vremenom rješenje je koje može pomoći u uspostavljanju pravilne naplate temeljene na vremenu koja će koristiti svima uključenima.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 

Tražite najbolje rješenje za kontrolu radnog vremena? Zatražite ponudu sada!