Zaštita od krađe vozila

Zaštitite Vašu vrijednu pokretnu imovinu od krađe tako šta ćete bilo kojem trenutku znati da li je Vaša imovina ugrožena. Zaštita od krađe za sve vrste vozila i plovila.

Krađa vozila Vas košta više nego što vrijedi samo vozilo | Zaštita od krađe vozila

Gubitkom sredstva rada Vaša tvrtka gubi puno više od vrijednosti samog vozila, šteta koju tvrtka može pretrpjeti mjeri se oportunitetnim troškovima i troškovima rada zbog nemogućnosti obavljanja poslovnih aktivnosti u zadanom vremenskom razdoblju.

krađa vozila u tijeku

Sustav za GPS praćenje vozila povećava sigurnost protiv krađe vozila | Zaštita od krađe vozila

Uz minimalan financijski trošak zaštitite svoju pokretnu imovinu i osigurajte je od potencijalne krađe. Imajte podatak o točnoj lokaciji Vaših vozila kao i o aktivnostima Vaših vozila na Vašem mobilnom uređaju ili računalu u svakom trenutku, jer sustav za GPS praćenje vozila radi za Vas od 0 do 24.

Ukoliko trebate dodatnih informacija kako sustav radi ?

Zaprimite trenutnu informaciju o svakoj neovlaštenoj aktivnosti

Zaprimite trenutnu informaciju o svakom neovlaštenom događaju u realnom vremenu. Informacija će Vam unutar nekoliko milisekundi pristići na SMS ili na Email. Reagirajte brzo!

  • Da li se vozilo kreće u neovlaštenom vremenu?
  • Da li se uključio alarm na vozilu?
  • Da li je vozilo pomaknuto bez uključenog kontakta?
  • Da li se dogodio pomak/udar vozila?
  • Da li je vozilo izašlo iz dozvoljenog područja (izlaz iz zemlje i dr.)?

Reagirajte brzo!

Direktno iz aplikacije onemogućite daljnje pokretanja vozila nakon prvog zaustavljanja. Upozorite nadležne službe dok je vrijeme i dok je mogućnost pronalaska vozila još visoka. Naš sustav Vam omogućuje brzu i djelotvornu reakciju pri zaštiti od krađe vozila.

Netko vam krade gorivo ? | Zaštita od krađe vozila

Trenutno saznajte informaciju o padu razine goriva i reagirajte ili dojavite nadležnim službama.

zaštita od krađe goriva

U prosijeku se ukradu tri vozila dnevno

Prema podacima MUP-a u Hrvatskoj se ukradu u prosjeku tri vozila na dan. Najviše su izložena krađi vozila rent a car agencija. Naime, krađe vozila rent a car agencija događaju se kada se legalno iznajme vozila uz krivotvorene dokumente, te se nakon toga prebacuju u zemlje koje su na vrhu ljestvice po riziku od krađe vozila.

zaštita od krađe vozila, vozila koja se posebno kradu

Zaštitite od krađe Vašu vrijednu imovinu već danas !