+385 1 8000 993 info@fmlc.com.hr

Mobilno praćenje

Pratite svoja vozila preko mobilnih aplikacija za mobilno praćenje. Komunicirajte, razmjenjujte dokumentaciju, radne naloge i u potpunosti optimizirajte svoje poslovne procese pomoću rješenja za GPS praćenje i Fleet Management na mobilnim uređajima.

Mobilna aplikacija za mobilno praćenje

Uz pomoć mobilne aplikacije za praćenje vozila, u svakom trenutku imajte pregled GPS lokacija, stanja senzora, CAN BUS podataka, potrošnje goriva i načina vožnje pojedinog vozača.

mobilne aplikacije za praćenje vozila

Skočne obavijesti na mobilnom uređaju

Za sve poremećaje u sustavu, budite brzo obavješteni preko skočnih obavijesti na Vašem mobilnom uređaju te SMS-om ili obavjesti na email.

Slanje GPS koordinata preko mobilnog uređaja za mobilno praćenje

Vaš mobilni uređaj (telefon ili tablet), može vrlo lako postati uređaj za praćenje vozila. Pomoću mobilne aplikacije za praćenje mobilnih uređaja (telefona i tableta) u trenutku pretvorite svoj mobilni telefon ili tablet u uređaj za praćenje, preko kojega će te u sustavu zaprimati informacije o lokacijama, vremenu i brzinama.

praćenje mobilnih telefona i tableta preko mobilne aplikacije

Potrebno Vam je kvalitetno i pouzdano rješenje za mobilno praćenje?

Nadzor vozila s podacima u realnom vremenu preko aplikacije za mobilno praćenje

Praćenje i nadzor vozila s podacima u realnom vremenu, kompletnom poviješću kretanja, brzinama, lokacijama, podacima iz senzora, CAN BUS-a i dr, preko mobilne aplikacije koja se može koristiti na svim mobilnim uređajima pognojenim iOS ili Android operativnim sustavima.

gps praćenje na svim uređajima

Praćenje potrošnje goriva preko aplikacije za mobilno praćenje

Preko mobilnih aplikacija za praćenje, moguć je brz i jasan uvid uz sve podatke vezane uz potrošnju goriva, točenja goriva, trenutna stanja goriva u spremnicima vozila, o mogućim krađama goriva.

kontrola goriva preko mobilne aplikacije za fleet management

Neka sustav za praćenje vozila i Fleet Management radi za Vas i na mobilnim uređajima!

Komunikacija i navigacija

Saznajte više o našim rješenjima za mobilnu komunikaciju i navigaciju. Rješenja Vam omogućuju upravljanje i kontrolu nad mobilnim djelatnicima kroz delegiranje radnih naloga, praćenje izvršenja, slanje lokacija, slanje kompletnih ruta i optimizaciju ruta.

komunikacija i navigacija na mobilnim uređajima

Pogledajte ostala rješenja za praćenje vozila i Fleet Management!