Tahograf – sve što Vam je potrebno

FMLC Vam pruža rješenja za ispunjavanje zakonskih obveza vezanih za tahograf, kao i tehnička rješenja koja Vam omogućuju potpunu automatizaciju cjelokupnog procesa preuzimanja, obrade i analize podataka iz tahografa.

Automatizacija od početka do kraja | tahograf

Automatski preuzeti podaci s digitalnih tahografa Vaših vozila i memorijskih kartica Vaših vozača, automatski nakon preuzimanja prosljeđuju se u sustav za obradu podataka, te se nakon toga analiziraju. Vaša uloga je jednino kontrolirati cjelokupan proces iz Vašeg ureda, ostalo odrađuje naš sustav. To je ujedno jedinstveno rješenje na tržištu koje omogućuje automatizaciju cjelokupnog procesa preuzimanja, obrade i analize podataka iz tahografa uz točke kontrolne točke pomoću kojih se može vršiti precizna kontrola cjelokupnog automatiziranog procesa.

kompletno rješenje za tahograf

Daljinsko preuzimanje podataka iz tahografa | tahograf

Podaci se preuzimaju prema vremenskom rasporedu ma gdje Vaši vozači i vozila bili. Zakažite interval preuzimanja podataka unutar platforme za GPS praćenje vozila, pratite statuse preuzimanja i budite obavješteni ako želite o svim statusima preuzimanja podataka iz tahografa.

daljinsko preuzimanje podataka za digitalni tahograf

Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli odabrati najbolje rješenje za tahograf

Podaci iz tahografa u realnom vremenu – predikcije

Informacije u realnom vremenu o dopuštenim vremenima vožnje svakog pojedinog vozača, o vremenima odmora svakog pojedinog vozača. Savršen alat za planiranje rasporeda rada u Vašoj tvrtki. Prijava vozača vrši se preko memorijskih kartica vozača.

podaci u realnom vremenu i predikcije budućih stanja

Tacho Cloud – sustav za automatsku obradu i analizu podataka iz tahografa

Tacho Cloud je vrhunski sustav koji omogućuje potpunu automatizaciju procesa. Tacho Cloud je moguće povezati s našim sustavima daljinskog preuzimanja podataka iz tahografa, te na taj način uspostaviti potpuno automatizirani proces preuzimanja, obrade i analize podataka iz tahografa.

Preko mobilne aplikacije Tacho Cloud, vozači mogu imati kompletan uvid u prekršaje koje su počinili, objašnjenje i težinu počinjenih prekršaja, predikcije budućih odmora i vožnji bazirane na DDD datotekama.

tacho cloud

Usluga analize i obrade podataka iz tahografa

Ukoliko nemate ljudskih resursa za obradu i analizu podataka iz tahografa, posebno analognih, tada cjelokupan proces možete povjeriti nama kao vanjskom izvođaču.

evidencija podataka iz tahografa

Primjenite u svojoj tvrtci najbolja rješenja za upravljanje sustavom tahografa