Fleet Management rješenja

FMLC Vam omogućuje širok spektar alata za upravljanje voznim parkom.  Fleet Management rješenja su nadogradnja sustava za praćenje i nadzor vozila.

Sve za vrhunsko upravljanje Vašom flotom vozila | Fleet Management

Naša rješenja za upravljanje voznim parkovima uključuju softverske i hardverske nadogradnje sustava  koje omogućuju niz funkcionalnosti za upravljanje flotom vozila. Rješenja za upravljanje voznim parkovima automatiziraju poslovne procese koji se odvijaju unutar flota vozila i daju Vam uvid u parametre koji su Vam do sada bili nedostupni.

Iskorištenost flote vozila | Fleet Management

Modul sustava koji Vam daje uvid u stvarno stanje iskorištenosti Vaše flote vozila. Informacije Vam pomažu donijeti odluke o redistribuciji Vaših vozila, to da li u vašem voznom parku koristite previše ili premalo vozila.

Saznajte više

Fleet Management | optimalna iskorištenost flote vozila

Inspekcija vozila | Fleet Management

Automatizirajte sustav održavanja vozila i izgradite transparentni proces dojava kvarova na vozilima.

Izradite forme za inspekciju i zadajte vremenski raspored kada inspekcija treba biti napravljena – izvršena.

Saznajte više

Fleet Management | rješenje za inspekcije vozila

Pozicioniranje s podacima u realnom vremenu

Pregled lokacija vozila u realnom vremenu s podacima iz senzora i telemetrije. Pomoću našeg sustava za upravljanje voznim parkovima Vaša vozila će biti uvijek online. Pozicioniranje u realnom vremenu pomoći će Vam da brže i efikasnije upravljate svojom flotom vozila.

Održavanje voznog parka | Fleet Management

Modul za evidenciju održavanja voznog parka i upravljanje troškovima. Evidentirajte svaki trošak koji se događa u voznom parku. Budite automatski obaviješteni o nadolazećim događajima. Integrirajte sustav s ERP-om.

Saznajte više

Modul za održavanje voznog parka

Radni nalog | Fleet Management

Digitalizirajte radni proces i zadajte radne naloge direktno iz aplikacije za upravljanje voznim parkom na mobilne uređaje Vaših djelatnika. Pratite izvršenje radnih naloga. Ubrzajte procese s automatskom navigacijom i razmjenom dokumentacije.

Saznajte više

Radni nalog za Fleet Management

Pogledajte ostala naša rješenja!

Upravljanje potrošnjom goriva

Preko sustava za upravljanje voznim parkom imajte uvid u trenutno stanje i potrošnju goriva, kao i u povijesne podatke o potrošnji goriva. Zadajte norme potrošnje goriva i pratite odstupanja od zadanih normi potrošnje goriva. Sve podatke o potrošnji goriva pratite na mobilnim uređajima. Sustav će Vam automatski sugerirati gdje ima prostora za smanjenje potrošnje, stoga koristite naprednu tehnologiju kako bi bolje upravljali potrošnjom goriva.

Smanjenje potrošnje goriva

Integracije s logističkim servisima | Fleet Management

Integrirajte se s logističkim servisima preko API sučelja. Odmah koristite prednosti nekih od postojećih integracija: TimoCom, Project 44, Sixfold, LKW Walter i dr.

fleet management i logistika

Putni nalozi i obračun dnevnica

Automatski obračun putnih naloga i dnevnica pomoću sustava za upravljanje voznim parkom. Izvršite automatski obračun putnih naloga u „dva klika“.

Tahograf | Fleet Management

U potpunosti automatizirajte proces preuzimanja, obrade i analize podataka iz tahografa uz sustav za daljinsko preuzimanje podataka iz tahografa, automatsku obradu i analizu podataka. Osigurajte uvid radnog vremena Vašim vozačima preko mobilne aplikacije.

Unutar aplikacije pratite podatke iz tahografa u realnom vremenu uz predikcije budućih odmora i vožnji vozača. Planirajte transportni proces u skladu sa zakonskim odredbama.

automatski tahograf

Optimizacija transporta

Kompletan sustav optimizacije transporta uz poštivanje mase vozila, mase tereta, vrste tereta, kapaciteta teretnog vozila, lokacija skladišta, klijenata i dostavnih mjesta.

Optimizirajte transportne rute za teretna vozila, poštivajući pri tom prometna ograničenja za teretna vozila.

Modul za optimizaciju također pri izradi planova uzima u obzir realna stanja u prometu.

Ako Vam je potrebno više informacija, uvijek ćemo vam rado pomoći!