Praćenje vozila | kompletna rješenja

FMLC sustav za praćenje vozila omogućuje Vam jednostavne i napredne alate za upravljanje flotama vozila. Od osnovnog sustava za praćenje vozila do naprednih sustava za Fleet Management pomoću kojih je moguće u potpunosti automatizirate radne procese vezane za flote vozila i vozače.

U nastavku pregledajte neke od funkcionalnosti koje Vam omogućuje sustav.

Pregled i nadzor svih Vaših vozila s podacima u realnom vremenu | praćenje vozila

Jasan pregled nad svim Vašim vozilima u realnom vremenu s podacima o točnoj lokaciji, brzini kretanja, povijesti kretanja, gorivo, temperatura i dr.

osnovno pozicioniranje | praćenje vozila

Upravljajte potrošnjom goriva na učinkovit način | praćenje vozila

Vođenje kvalitetnog upravljanja gorivom snizit će troškove goriva unutar Vašeg voznog parka. Sustav Vam omogućuje pravovremene informacije o svakoj promjeni razine goriva u spremnicima, promjenama u prosječnoj potrošnji i praćenje odstupanja prosječne potrošnje goriva od zadane norme potrošnje goriva.

Podaci o potrošnji goriva mogu se zaprimiti na više načina, pročitajte više o svakom načinu zaprimanja podataka ili nas kontaktirajte kako bismo Vam pomogli pronaći najbolje rješenje.

CAN BUS | Telemetrija

Ovaj način prikladan je za sve tipove vozila.

Mjerači protoka goriva

Prikladni su za teška teretna vozila i radne strojeve. Uz potrošnju goriva mjere i efektivno radno vrijeme.

Senzori za gorivo | sonde

Mjere razinu u goriva u spremniku, pomoću zaprimljenih informacija mogu se s visokom točnošću imati informacije o prosječnoj potrošnji goriva, razini goriva u spremniku, točenjima/istakanjima goriva. Sonde su najbolji alat za zaštitu od krađe goriva.

Praćenje potrošnje goriva

Kontrolirani i uređeni poslovni procesi jamstvo su kvalitetnog poslovanja!

Praćenje temperature u prijevozu | praćenje vozila

Praćenje temperature pomoću fiksnih i bežičnih (Bluetooth) senzora u više temperaturnih režima.

praćenje temperature

Elektronska plomba tovarnog prostora

U slučaju neovlaštenog otvaranja tovarnog/teretnog prostora na vozilu budite odmah obavješteni.

Integracija rashladnih uređaja Carrier i Termoking | praćenje vozila

Sve informacije iz rashladnih uređaja unutar sustava za nadzor vozila: zadana temperatura, temperatura ulaznog zraka, temperatura izlaznog zraka, temperatura okolnog zraka, ciklusi smrzavanja i dr.

Termoking i Carrier | praćenje vozila

Lokacije od posebnog interesa | praćenje vozila

Na lokacijama koje su Vam od posebnog interesa možete kreirati posebna pravila koja će Vas obavještavati o: dolasku/odlasku, događajima, senzorima i dr.

Eko vožnja | ponašanje vozača

Uvedite u svoju tvrtku kulturu korištenja prijevoznih sredstava u skladu s eko načelima, tako ne samo što ćete znatno smanjiti troškove, već ćete znatno povećati razinu sigurnosti u Vašoj tvrtki.

eko vožnja | praćenje vozila

Pratite realna prekoraćenja ogranićenja brzina u prometu

Na osnovu opcije „Owerspeeding“ pratite i budite obavješteni o realnim prekoračenjima brzine u prometu na osnovu kartografskih podloga. Svako prekoračenje brzine bit će evidentirano u sustavu a vozače možete pratiti po udjelu prekoračenja u odnosu na prijeđeni put. Rang lista.

Uvedite kvalitetan sustav za praćenje vozila i Fleet Management, koji može odgovoriti svim Vašim potrebema!

Zaštita od krađe vozila | praćenje vozila

Zaštitite se od krađe vozila pomoću sustava. Dostupno za poslovna i privatna vozila. i plovila.

Izvještajni sustav | praćenje vozila

Izvještajni sustav služi za prezentaciju i obradu podataka koji su prikupljeni pomoću sustava za GPS nadzor vozila. Ujedno kvalitetni izvještaji čine jedan od glavnih preduvjeta kvalitetnog sustava za GPS nadzor vozila.

Inspekcija vozila | praćenje vozila

Inspekcija vozila osigurava održavanje Vašeg voznog parka u top formi i smanjenje troškova popravka koji se mogu lako izbjeći redovitim prijavama kvarova na vozilima. Aplikacija ima prilagodljive forme i obrasce, jednostavna je za upotrebu i uštedjet će Vam velike količine vremena uz istovremeno smanjenje potencijalnih rizika koji su povezani zbog iznenadnih kvarova na vozilima.

inspekcija vozila

Dobra rješenja i dobra korisnička podrška, jamstvo su Vašeg zadovoljstva!

Održavanje voznog parka | praćenje vozila

Alat za učinkovito vođenje troškova održavanja voznog parka i planiranje događaja/zadataka održavanja. Ne propustite više niti jedan događaj vezan uz održavanje vozila i detaljno na jednostavan način pratite sve troškove koji su nastali kod održavanja voznog parka.

Praćenje utovara, istovara i mase tereta u prijevozu | praćenje vozila

Praćenje utovara, istovara i mase tereta u prijevozu s prikazom lokacija mogu biti ključne kod logističkih planiranja. Bolje upoznajte svoje realne kapacitete tereta i reagirajte odmah. Podaci su vidljivi na web i mobilnom sučelju, a povijesne podatke možete pregledavati na interaktivnom izvještajnom sučelju.

Radni nalog | praćenje vozila

Radni nalog unutar sustava za GPS praćenje vozila omogućuje Vam da upravljate i uspostavite kontrolu nad procesima koji se javljaju s upravljanjem mobilnim radnicima. Upravljajte radnim nalozima na jednostavan način, brzo delegirajte i zakazujte radne naloge svojim mobilnim radnicima te pratite statuse izvršenja i nadopune.

radni nalog | praćenje vozila

Optimizacija i upravljanje radnim nalozima | praćenje vozila

Automatski optimizirajte lokacije dostave, preuzimanja te cjelokupni transportni proces s vrstama vozila, kapacitetima, Sustav će automatski optimalno rasporediti naloge po vozačima te organizirati redoslijed. Sustav optimizacija pri izradi optimizacijskog plana poštuje stanja u prometu i prometne zabrane, što je posebno važno za teretna vozila i autobuse.

Optimizirane naloge vozač će zaprimiti na mobilni uređaj te statusima potvrditi izvršenje radnog naloga.

Vrhunsko rješenje za optimizaciju ruta i radne naloge!

Dijeljenje veze za praćenje vozila

Veza za praćenje omogućuje dijeljenje informacija iz sustava za GPS praćenje tako da s klijentima podijelite vremenski ograničen link za praćenje.

Putni nalog | praćenje vozila

U poslovnom svijetu vrijeme je novac, svaki poslovni proces koji je moguće ubrzati donosi izravnu uštedu Vašeg novca i vremena. Automatski putni nalog vam omogućuje upravo to!

Carsharing / Rezervacije vozila | praćenje vozila

Carsharing je posebno skrojeno rješenje koje omogućuje raspodjelu vozila unutar tvrtke te praćenje kilometraže i lokacija vozila. Carsharing je učinkovito rješenje korištenjem kojeg se uvode jasne procedure pri korištenjima vozila a izbjegavaju se situacije prekoračenja kilometara i plaćanja dodatnih penala jer sva vozila bit će raspoređena za optimalno korištenje.

rezervacija vozila | praćenje vozila

Automatski obračun dnevnica | praćenje vozila

Automatski obračun dnevnica kao jedan od potencijala kvalitetnog Fleet Management sustava omogućuju rješavanje konkretnih problema pri izradi i obračunu dnevnica. To su vrhunska i pouzdana rješenja koja donose uštede novca i vremena i glavni su čimbenik modernog načina poslovanja.

Automatizirajte radne procese!

Komunikacija i navigacija | praćenje vozila

Komunikacija i navigacija omogućuju upravljanje i kontrolu nad mobilnim djelatnicima kroz delegiranje radnih naloga, praćenje izvršenja, slanje lokacija, slanje kompletnih ruta i optimizaciju ruta.

Driverlink tablet

Rješenja za potpunu kolaboraciju!

Sdash

Rješenje za komunikaciju, navigaciju i informacije iz tahografa.

Garmin

Rješenje za navigaciju i komunikaciju.

Senzori za mjerenje osovinskog opterećenja

Senzori za  mjerenje osovinskog opterećenja omogućuju mjerenje opterećenja osovina na teretnim vozilima tijekom prijevoza. To je način da možete bolje razumjeti i imati detaljniji uvid u masu utovarenog, masu istovarenog tereta i točnih lokacija utovara i istovara tereta.

Digitalni senzori

Digitalni senzori mogu prikupiti informacije iz vozila ili plovila te se prikupljene informacije mogu prikazivati unutar platforme za GPS praćenje vozila i Fleet Management.

senzori za praćenje vozila

U svakom trenutku imajte informaciju šta se događa unutar Vaših radnih zadataka.

Prijava vozača

Pomoću prijave vozača moguće je u svakom trenutku imati uvid koji vozač upravlja vozilom i kada je koristio vozilom tijekom prethodnog vremena. Prijava vozača je vrlo važan senzorski dodataka za putne naloge i automatski obračun dnevnica. Prijava preko kartica ili Ibutton-a.

Tahograf – sve što Vam je potrebno

FMLC Vam pruža rješenja za ispunjavanje zakonskih obveza vezanih za tahograf, kao i tehnička rješenja koja Vam omogućuju potpunu automatizaciju cjelokupnog procesa preuzimanja, obrade i analize podataka iz tahografa.

rješenja za tahograf

TACHO CLOUD

TACHO CLOUD je kompletno rješenje za preuzimanje, obradu i analizu podataka iz digitalnog tahografa i memorijskih kartica vozača. Lako se povezuje s drugim sustavima (softverima) pomoću web-servisa-a pa možete koristiti podatke iz tahografa kod ostalih procesa u Vašoj tvrtki.

analiza i obrada podataka iz tahografa

Integracije

FMLC nudi širok spektar integracija za slanje i primanje podataka o voznim parkovima iz vanjskih sustava. FMLC je integriran s vodećim IT sustavima u transportnoj i logističkoj industriji. Također pružamo integracije sa sustavima drugih tvrtki i sustavima naših partnera, uključujući posebne integracije  s računovodstvenim, skladišnim i ERP sustavima.

Ako Vam je potrebno više informacija, uvijek ćemo vam rado pomoći!